Om oppholdet

Generellt om oppholdet til din hund.

Du vil bli mottatt i vårt vakthus eller i hundemottaket i kennelen, her vil vi kontrollerer at all informasjonen du har sendt oss via internett/e-post er riktig. Her kontrollerer vi at dyret er vaksinering er påbudt både for alle hunder hos oss. Etter gjennomgang av all vital informasjon, herunder avtale om ev medisinsk behandling og annen oppfølging under oppholdet, signeres vårt informasjonskort og kontrakt som vil følge dyret under hele oppholdet.

Vi holder normalt alt hunden trenger under oppholdet, både mat og utstyr. Ønsker man imidlertid at hunden skal ha med noe som er dens eget er dette i orden, men vi tar ikke ansvar for eventuellt ødelagte leker m.m.


Vi verner om hundens helse og har fast veterinærkontakt. 
Hvis ønskelig kan vi utføre stell av din hund (kloklipp m.m) – avtales ved levering. Alle våre gjester vil selvfølgelig være nyvasket, børstet og fønet når de skal reise hjem.

Vår dagsorden

Dagen starter 08.30, da slipper vi hundene ut i luftegårdene.

Så blir alle rommene rengjort. Hvis noen tepper er blitt skitne, vasker vi dem.
Hundene er ute til ca. klokken 11.00. Da blir de sluppet inn igjen og får servert frokost. Selvfølgelig vurderer vi værforhold opp mot hundens rase, kondisjon og pelsmengde, slik at de eventuelt blir sluppet inn litt tidligere.
Så skal hundene ha ro. I et kennelopphold er det viktig å prioritere ro. For mye aktivitet i løpet av dagen, skaper stress, som igjen ikke er optimalt for hunden. Derfor er vi ganske strenge med åpningstidene våre.
Hundene slippes ut igjen ca. kl 17.30 for mer lek og aktiviteter. Når hundene tas inn igjen ca kl. 19.00 er det middagstid.

Hvert av rommene har betong/flislagte gulv med gulvvarme. Rommene er atskilt med tett vegg opp til brysthøyde, og derfra og opp til 1.8m er det netting.

Vi har 4 store luftegårder i skogsterreng i forskjellige størrelser. Her får hundene komme ut, løpe og leke med hverandre og bevege seg fritt over et større areal.

Vi er forsiktige når vi setter hunder sammen, og gjør det ikke før vi føler oss veldig sikre på at de går godt overens. Vårt personale har bred erfaring med hunder og tar hensyn til raser, kroppsspråk og adferd i en slik sammenheng. 

Hunder som har et opphold på mer enn 4 døgn, må på hunde vekta ved ankomst og avreise, pga. høyt aktivitetsnivå. De aller fleste hunder vil tape seg en del i vekt de første dagene, da aktivitets nivået er mye høyere enn normalt, men de vil legge på seg igjen ganske snart. ERFARING GIR TRYGGHET FOR DIN HUND.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.12 | 19:10

Hei, vi har en Hund Huskymix. Er det mulig far en plass fra 20.12.2018 til 04.01.2019.

Hilsen Anja Tel. 92478791

...
19.05 | 17:32
Om oppholdet har mottatt 2
02.04 | 21:19
Kurs og trening..... har mottatt 2
17.02 | 17:44
Velkommen til oss... har mottatt 3
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE