Hundepensjonatet for den glade, lekne og den beskjedne.

Her på Gml. Hundesetra AS, legger vi vekt på dyrenes individuelle behov slik at oppholdet hos oss skal bli best mulig. For at hunden skal ha det bra, skreddersyr vi oppholdet sammen med eier. De ansatte på vårt hundehotell har lang erfaring med hunder med ulike behov.

Hos oss kan sosiale hunder ha det gøy sammen. Hundeavdelingen er innrettet med de beste fasiliteter for hundene. Hundene har direkte tilgang til egen liten luftegård gjennom luke i veggen utenfor plassen sin. I tillegg har vi større innhegning/luftegårder i skogsterreng hvor hundene kan løpe fritt og leke. På vårt hundehotell setter vi hunden din i fokus, og bestreber oss på at den skal få et godt opphold med godt stell og trivsel.

Vi driver Hundesætra "med våre ekte hundehjerter " og vi vil ta godt vare på de 4-bente vennene som kommer hit. Den vanlige familiehunden er hjertelig velkommen til oss!

Vi er hundefolk med mange års erfaring i det å drive hundepensjonat, og i tillegg har vi lang erfaring med dressur, opplæring og trening av fuglehunder og sporhunder m.m.

Alle rommene er flislagt og nyoppusset. Noen er gjort om til leiligheter med 2 - 3 eller 4 rom. Vi har også rom som passer spesielt til små hunder. Våre enkelt-rom er på 3 og 6 kvm. Våre leiligheter er på 6-9 eller 12 kvm. Alle rom har varme i gulvene, og er direkte tilsluttet egne luftegårder. Størrelsen på luftegårdene varierer i forhold til inne-rommene, og er på 4-8-10-22-25 og 30 kvm.
Vi har også 4 store luftegårder der hundene kan løpe fritt, leke og utfolde seg slik de gjør i sitt hjemmemiljø.

Dette gjør at hundene blir rolige og trygge under oppholdet.

Vi har direkte kontakt med veterinærene i Elverum. Om noe skulle oppstå, er Deres hund sikret en omgående oppfølging, 24t i døgnet. ERFARING GIR TRYGGHET FOR DIN HUND.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.12 | 19:10

Hei, vi har en Hund Huskymix. Er det mulig far en plass fra 20.12.2018 til 04.01.2019.

Hilsen Anja Tel. 92478791

...
19.05 | 17:32
Om oppholdet har mottatt 2
02.04 | 21:19
Kurs og trening..... har mottatt 2
17.02 | 17:44
Velkommen til oss... har mottatt 3
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE